Åbyhallen

Lumine LED projekt Åbyhallen

Åbyhallen

Lumine LED erbjuder marknaden den mest professionella LED belysningen för sportarenor.

Som en professionell tillverkare av LED-belysning har Lumine LED gjort många enastående projekt inom Stora Sport Arenor.

Vårt senaste projekt är Åby Bandy Arena, där vi installerat vår L6 modell.

Detta projekt ligger i Åby ca 2,5mil norr om Växjö. Åby Arena är en nybyggd inomhus Arena med excellent belysning, som möter alla högt ställda krav för elitnivåspel. Belysningen i Arenan är också godkänd för HDTV sändningar.

Vår L6 armatur ger ingen bländning och inget ljusmönster på isytan som kan distrahera. Detta ger spelarna ett perfekt ljus, vilket krävs för att man ska kunna se bollen mycket bra över hela isytan.

Med en ljuseffektivitet på 176lm/w, en livslängd på 100,000h och en jämnhet på 95% har Åby Bandy Arena fått den mest kostnadseffektiva belysning som överhuvudtaget går att få för dagen. Dessutom uppfyller den alla krav för en hållbar belysning.

Lumine LED uppfyller alla hårt ställda krav på en bra och godkänd belysning till arenor som kräver HDTV sändningar. Utöver det tillhandahåller Lumine LED extraordinära lösningar som förverkligar era drömmar om att ha den absolut bästa belysningen för åskådare och TV sändningar TLCI>95. Låt din publik känna sig uppslukad av miljön, LUMINE LED TLCI>95 tech ökar upplevelsen av de magiska stunder som idrotten bjuder på. Både publik, spelare och kameraingenjörer kommer att älska det.

Kontakta oss gärna för marknadens mest professionella LED belysning.

Mvh/brgds!
Hamid Yousefzadegan, Excecutive President